BÅT

BYTE AV BÅTMOTOR - ALBIN NOVA

Vi hjälper dig från fundering till verklighet

Från Yanmar 2GM 15hk till en Lombardini KWD1003.

Har din båtmotor sett sina bästa dagar och det är dags för en uppdatering? Värderar du driftsäkerhet, tänker på bränsleekonomin och en längre ljudnivå? Det får du genom att byta motor.

Vid motorbyte kan en del andra komponenter vara föråldrade och i behov att bli utbytta. Vi tar då fram övriga komponenter som kommer underlätta båtlivet och driftsäkerheten. Utvecklingen har gjort att motorerna och komponenterna som tillhör har en högre driftsäkerheten för båten. Det gör att de behöver mindre underhåll och är lättare att hantera. 

vilka vi samarbetar med

Samarbetspartner

Rustar eller renoverar du båten? Är du på jakt efter reservdelar? Vi har samarbetspartners för dina behov. Vi hjälper dig också att hitta rätt delar till just din båt, oavsett ålder eller storlek. 

Arken teknik

Serviceleverantör Arken Teknik

Arken teknik har varit verksamma i marinbranschen sen 1965 och är generalagent i Sverige för Lombardini Marine Kohler Engines. 

Arken Teknik distribuerar utrustning för framdrift av båtar och fartyg. Med andra ord propellrar, axelsystem, backslag, motorer samt all tänkbar maskinell installationsutrustning

Lombardini

Auktoriserad återförsäljare Lombardini Marine Kohler Engines

Vi hjälper dig som äger en Lombardini motor eller elverk med service. 

Är du i tankarna att byta båtmotor och har funderingar på att byta till en Lombardinimotor installerar vi den åt dig.